Tipsbladets dom: Du må se det i øjnene, Alm

1-1 Bashkim Kadrii (72.)

1-2 Nigel Thomas (80.)

Kampens bedste:

OB:
Du må se det i øjnene, Andreas Alm - Bashkim Kadrii skal starte inde i stedet for Mohamed Buya Turary. For anden kamp i træk fandt Kadrii vej til netmaskerne efter at have indledt opgøret på bænken, og hvis ikke københavneren begynder på banen i næste runde mod FCK, er det svært at finde logikken i noget som helst. 32-årige Kadrii udnyttede en fremragende pasning fra Rami Al-Hajj og udlignede til 1-1 blot tre minutter efter sin indskiftning.

Viborg FF:
Ajax vil tilsyneladende gerne have Anton Gaaei - det vil de nok ikke i mindre grad efter i aften. Den unge højre back leverede en fremragende præstation og udmærkede sig blandt andet med et par gode dødbolde - både i form af indlæg og direkte spark mod mål. 20-årige Gaaei har evner i begge ender af banen, og er en komplet back på sine bedste dage. Det er svært at forestille sig, at Viborg FF kan beholde ham ret meget længere.

Også nyerhvervelsen Serginho så spændende ud. Portugiseren tog masser af initiativ i sin debut og ligner ved første øjekast en gevinst - så må tiden vise, om han kan blive lige så god som Elias Achouri.

Lucas Lund stod en flot kamp i Viborg-målet og afværgede blandt andet en friløber fra Mohamed Buya Turay i første halvleg.

Kampens værste:
Man skulle ikke tro, OB kunne præstere noget, der var værre end de trøjer, fynboerne varmede op i, men det lykkedes stik imod alle odds. Første halvleg var noget af det værste, man har set på de kanter i lang, lang tid, og Andreas Alm kunne næsten have skiftet samtlige markspillere ud i pausen. OB-træneren nøjedes med Franco Tongya og Aske Adelgaard. Førstnævnte kan snart ikke have ret meget snor tilbage i OB.

Kampens detalje:
Da Anosike Ementa endelig noterede sig for sit første mål som senior, var det med en scoring dedikeret til alle med OCD på denne klode. Inden kampen havde giganten ifølge SuperStats spillet 972 målløse minutter i Superligaen, men efter 28 minutter af mandagens opgør på Fyn lykkedes det at få hul på bylden, og lægger man tallene sammen, faldt målet altså efter nøjagtig 1.000 minutters spilletid i Danmarks bedste række. Smukt, Ementa!

Tiltrængt var det også. Det var således Anosike Ementas 43. seniorkamp, så forud var altså gået 42 målløse optrædener for Viborg-spilleren, og det er jo normalt ikke et stof, vellykkede angribere er gjort af. Det skal blive spændende at se, om det bliver starten på en stime, eller om han skal pløje sig igennem yderligere 1.000 minutter.