Tipsbladets dom: Enorm ydmygelse af FC Midtjylland

Lyngby Boldklub - FC Midtjylland 4-1 (2-0)
0-4 Tochi Chukwuani (82.)
1-4 Cho Gue-sung (90+2.)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub:
Det skal først og fremmest nævnes, at Lyngbys mindeværdige sejr kom fordi, at de selv dukkede op med en gennemført professionel arbejdsindsats med koncentration og disciplin i højsædet.

Dertil var en spiller som Tochi Chukwuani rigtig godt spillende med flere gode situationer i løbet af kampen. Det var da også ham, der fremtvang den tidlige FCM-udvisning efter bare fem minutters spil, da han tog et træk lige inden Gartenmann kom væltende.

Han toppede sin indsats med scoringen til 4-0, hvor han satte bolden stensikkert i mål og gjorde sejren endnu mere bemærkelsesværdig.

FC Midtjylland:
Indhoppet af Cho Gue-sung blev et af de få positive ting, som midtjyderne kunne tage med sig fra opgøret. Denne gang var det helt i overtiden, at han fik scoret, da han fik prikket bolden i kassen efter godt 10 minutter på banen.

Dog var det også specielt, at det også var et af de få muligheder, som FCM kom frem til i opgøret, hvor de længe var spillet helt ned. Jonas Lössl i målet skal dog også nævnes, som utroligt nok var en af de bedre til trods for, at der gik fire mål ind på ham. Det var dog ikke meget, han kunne stille op ved dem.

Kampens værste:
Det er sigende, at der er så meget at kigge på her. Det hele begynder efter omkring tre minutters spil, da Gartenmann kommer med sit kandidatur med et direkte rødt kort, da han bragede ind i Chukwuani og allerede der smadrede kampen.

Derefter kom Paulinho med et studie i, hvordan man laver et fuldstændig unødvendigt straffespark på ydersiden af feltet. På den måde fik han også sørget for, at sælge sine holdkammerater.

Men det gav lige en tand ekstra, da Henrik Dalsgaard mente, at han skulle spille driblekonge foran eget felt og mistede den med et kikset forsøg på en hælaflevering, som man kan se i videoen øverst i artiklen. Her mistede han den og bolden kom over til Finnsson, som scorede. På den måde fik de tre sørget for, at kampen hurtigt var overstået.

De gode tider fra slutningen af sidste sæson og de første par kampe af denne er nu ovre efter dette opgør og det i torsdags mod Progres Niederkorn. Med dette er man reelt tilbage på nul igen, når så mange spillere dukker op med sådan en alarmerende indsats.

Kampens detalje:
Kontrastødet til 4-0 var fremragende udført med de hurtige Lyngby-spillere, hvor Kumado og Amon kombinerede sig frem og til sidst serverede bolden for Tochi Chukwuani. Sådan sætter man kniven ind. Allerede ved 3-0-målet blev der også sunget "4,4,4,4-0" af Lyngby-fansene, så de vidste måske godt, hvad der ventede for dem, selvom resultatet ikke helt endte sådan.