Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Han er et kongekøb

Tobias Bech og Patrick Mortensen var på pletten, da AGF slog Viborg. Tipsbladet er klar med dommen over kampen.

AGF - Viborg FF 2-0 (0-0)
1-0 Patrick Mortensen (46.)
2-0 Tobias Bech (78.)

Kampens bedste
AGF

Tobias Bech har vist sig at være et decideret kongekøb, og igen i dag viste han, at han er en spiller med et rigtig stærkt slutprodukt. Han scorede nemlig sit sjette sæsonmål, da han knastørt huggede AGF på 2-0 fra kanten af feltet. Hans jubel mod sin tidligere klub var lavmælt, til gengæld var belønningen også stor fra Rösler, for Bech var på vej mod at blive udskiftet, lige før han scorede.

Viborg FF
Han fik ikke noget output på det i dag, men det ændrer ikke på, at Serginho havde gang i en rigtig spændende kamp, før han blev udskiftet efter en times spil. Serginhos første halvleg var utrolig lovende, og han var blandt andet tæt på at score et rigtig flot solomål. I Serginho håber de at have fundet en ny Elias Achouri, og måske kan han komme helt op på det niveau en dag. Indtil videre har det været lidt for hakkende, men kør videre i det her spor, så kan det blive rigtig godt.

Kampens værste
Viborgs første seks minutter i anden halvleg var simpelthen en katastrofe. Patrick Mortensen scorede efter kun få sekunder, og kort efter blev Renato Junior udvist for en voldsom tackling, hvor han nærmest "saksede" Gift Links. Dommen var en smule kontroversiel, og der er helt sikkert nogle, som vil mene, at den var lidt for hård. Ikke desto mindre blev brasilianeren udvist, hvilket gjorde Viborgs mission markant mere vanskelig.

Kampens detalje
Patrick Mortensen er en sand målscorer, og igen i dag viste han sin veludviklede målnæse. Sikke et hovedstødsmål han scorede. Det var perfekt veludført, og timingen i hoppet var helt perfekt. Det var så også passende, at det lige var i dag, han scorede et rigtig Mortensen-mål. Han spillede nemlig ganske usædvanligt i nummer ti for at hylde AGF-legenden Lars Lundkvist, der er Årets Legende i klubben.

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF