Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Han er kongen af Parken

Denis Vavro stjal igen showet for FC København. Tipsbladet zoomer ind på kampen.

FC København - Viborg FF 2-0 (1-0)
1-0 Roony Bardghji (8.)
2-0 Denis Vavro (48.)

Kampens bedste
FC København

FCK styrede fuldstændig løjerne mod Viborg, og bag sådan en overlegen præstation er der en mand, som trækker i trådene inde på banen. Sådan en mand er Rasmus Falk. Fra sin position som den bagerste midtbanespiller kunne han fordele spillet med en så teknisk og elegant overlegenhed, så FC København konstant var ovenpå. Ikke engang en alt for høj albue fra Jean Manuel Mbom kunne slå Falk ud. 

Han er ikke en type, som kaster sig voldsomt ned i tacklingerne. Til gengæld smider han stort set aldrig bolden væk, og han er fuldstændig uundværlig for Jacob Neestrup som dirigent for det store orkester.

Viborg FF
Der var decideret klasseforskel i Parken, og Viborg var fuldstændig overmatchet. Derfor var der heller ikke nogle Viborg-spillere, som for alvor markerede sig på den gode måde. Højrebacken Daniel Anyembe gjorde det dog nogenlunde i defensiven, hvor han slap pænt afsted med det i de direkte dueller mod Elias Achouri. 

Anyembe er på en vanskelig opgave at afløse Anton Gaaei på backen, men stabile Anyembe er en mand, som til en vis grad kan det.

Kampens værste 
Elias Achouri spillede egentlig en udmærket kamp imod sine gamle holdkammerater, men hans afslutninger var simpelthen ikke gode nok. To gange kom Achouri fint igennem, men begge gange sad skuddet nærmest lige på Lucas Lund, som ikke havde nogle problemer med at pille dem. Det havde ellers nok været meget sjovt for den tidligere Viborg-spiller at score mod sin gamle klub.

Achouri har så vanvittigt et teknisk niveau, men i dag skød han med løst krudt og blev udskiftet midtvejs i anden halvleg.

Kampens detalje
SKYD! Tilskuerne i Parken råber det, hver gang Denis Vavro har bolden, og man forstår hvorfor. For minsandten om han ikke scorede et vidunderligt langskudsmål igen i dag. Akkurat som mod Rakow når man lige at tænke "hvad laver du dog?, før han brager bolden i kassen. I dag fyrede han kanonen af fra omkring 35 meter, og Lucas Lund var aldrig nogensinde i nærheden af at redde den. Bolden knækkede og susede kraftfuldt i nettet, og der skal virkelig en del til, hvis ikke det her bliver sæsonens mål i Superligaen.

Vavros mål fik Parken til at gå amok og jubelscenen efterfølgende var også genial, da Lukas Lerager løftede Vavro op som en konge. Igen i dag var Vavro kongen af Parken.