Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Han må elske at møde Brøndby

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Randers FC og Brøndby IF.

Randers FC - Brøndby IF 2-2 (1-1)
0-1, Josip Radosevic (31.)
1-1, Lasso Coulibaly (34.)
2-1, Stephen Odey (59.)
2-2, Marko Divkovic (81.)

Kampens bedste
Randers FC

Han tog dansk fodbold med storm i 2021, men så ramte Stephen Odey ind i en længerevarende formnedgang. Søndag viste angriberen dog nogle af de fremragende takter, han også viste i sin første tid i Randers. Han indgik i et stærkt samarbejde med Filip Bundgaard, var konstant aktiv, selvom en del løb ud i sandet, og kom også på tavlen med en god afslutning. Stephen Odey har nu været involveret i tre mål i sine seneste fem kampe - og han ligner den bedste udgave af sig selv igen!

Brøndby IF
Sean Klaiber har været velspillende for Brøndby IF i denne sæson og spillede også en stor kamp i Randers søndag. Han, Mathias Kvistgaarden og Daniel Wass drev ofte gæk med Randers’ venstre side, især i første halvleg, og så var Klaiber også solid i sit forsvarsarbejde. Også godt og opmærksomt arbejde i forbindelse med Brøndbys udligning

Kampens værste
Det har været så godt i store dele af sæsonen, men Brøndbys forsvar skuffede søndag. Ved begge Randers’ mål virkede det blå-gule forsvare uopmærksomt og handlingslammet - og så kan vi nøjes med at kalde Frederik Alves’ kiksede clearing i forbindelse med den anden scoring for uheldig. 

Kampens detalje
Stephen Odey kan vist ret godt lide at spille mod Brøndby IF. Søndag kom han på tavlen, og han har nu scoret i alt fire mål mod de blå-gule. Brøndby er dermed det Superliga-mandskab, han har scoret flest mål mod, for angriberen har ikke scoret mere end to mål mod noget andet hold i Superligaen. Desuden har Stephen Odey også leveret tre oplæg i kampene mod Brøndby, så hans tal mod vestegnsklubben er: 10 kampe, fire mål og tre assister.