• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

"TK" bliver assistenttræner for Lyngbys U19-hold

Foto: Lyngby BK

Thomas Kristensen indstillede sin karriere tidligere fredag - han har allerede fundet sig et nyt job.

Af Kenneth Jensen

Han meddelte tidligere fredag, at karrieren nu er forbi, 37-årige Thomas "TK" Kristensen, men han kan glæde sig over, at han allerede har fremtiden på plads.

Og den tidligere landsholdsspiller, der har en fortid i klubber som FC København og FC Nordsjælland, bliver i fodbold.

Thomas Kristensen har fået job i Lyngby Boldklub, hvor han skal være assistenttræner på U19-holdet, fremgår det af en pressemeddelelse fra De Kongeblå.

Læs også:Tidligere Superliga-angriber vender hjem til Danmark

- Det var en svær beslutning at stoppe karrieren, men den blev gjort lettere af, at Lyngby Boldklub gav mig denne mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg kender klubben og har et godt forhold til de mange dygtige mennesker, og derfor ser jeg jobbet som den perfekte start på livet bag kridtstregerne" fortæller Thomas "TK" Kristensen, der spillede i Lyngby Boldklub fra 2002 til 2005, i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- Jeg synes, jeg har en god historie og en karriere, som jeg tror mange af de unge Lyngby-drenge kan forholde sig til. Jeg var ikke det største talent, men havde vilje, arbejdede hårdt og trænede mere end de andre. Jeg håber de unge kan blive inspireret, og at jeg kan hjælpe de mange U-19-spillere, der er i gang med senior-transitionen og allerede træner med førsteholdet.

Sportschef Birger Jørgensen er tilfreds med klubbens nye U19-assistent.

Læs også:Thomas Kristensen indstiller sin karriere

- TK har været stort set alt igennem som spiller, og den erfaring han kan bringe med til arbejdet med U19-holdet vil være lærerigt både for ham og drengene. Vi får en ung og ærgerrig træner, som vi kender godt og som kender huset. Ansættelsen er en del af vores ambitiøse planer for akademiholdene, og vi glæder os rigtigt meget til fremtiden, lyder det.

Seniorkarrieren startede i Lyngby for Thomas Kristensen, der udover de førnævnte klubber også spillede for ADO Den Haag, Brisbane Roar og senest FC Helsingør. Det blev også til syv landskampe for Danmark.

I Lyngby bliver han assistent for Carit Falch.

Læs også:FC Midtjylland har tre målfarlige spillere på vej

Læs også:Tidligere Superliga-profil afslører: Afviste Dortmund

Læs også:Helsingør-scoop: Henter Kevin Stuhr-Ellegaard

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus