Video : Tipsbladet
Superliga

“Tøffe” foreslår trænerrokade med BIF og FCM

Stig Tøfting foreslår Niels Frederiksen som en kandidat til trænerjobbet i FC Midtjylland - noget, der så kan åbne for et comeback på Vestegnen til Daniel Agger.

Hvem skal være ny cheftræner i FC Midtjylland?

Det er et af de helt store samtaleemner i dansk fodbold i disse dage, efter at Bo Henriksen tidligere på ugen blev fyret af “Ulvene”, og det var det også i nedtakten til FC Midtjyllands sejr over OB på Viaplay.

Her blev Viaplay-eksperterne Stig Tøfting og Kenneth Emil Petersen sat til at pege på tre mulige kandidater hver.

“Tøffe” lagde ud med at pege på Thomas Thomasberg fra Randers FC samt klubløse Glen Riddersholm som nogle kandidater, inden hans tredje forslag var en trænerkabale, der involverer FC Midtjylland, Brøndby IF og HB Køge.

- Den sidste er Niels Frederiksen. Jeg nævnte også Niels Frederiksen, da AGF skulle have en ny træner, og jeg kunne sagtens se ham i AGF, og jeg kan sagtens se ham i chefstolen i FC Midtjylland.

- Og så er det jo, at døren er åbnet for Daniel Agger i Brøndby, lød forslaget fra "Tøffe".

I skrivende stund er Niels Frederiksen som bekendt cheftræner i Brøndby IF, mens Daniel Agger er i HB Køge. Førstnævnte har dog blot et år tilbage af sin aftale på Vestegnen.

Se hele klippet med Stig Tøfting i videoafspilleren øverst i artiklen, hvor du også kan se Kenneth Emil Petersens tre forslag.