Video : Tipsbladet
Superliga

Tøffe udpeger: Brøndby IF har lavet sæsonens køb

Stig Tøfting og Kenneth Emil Petersen mener begge, at Brøndby har foretaget årets køb. De er bare uenige om, hvilket af deres indkøb det er.

Hvem har været det mest betydningsfulde indkøb i Superligaen i denne sæson?

Det er et godt spørgsmål, og i Viaplays program “Transfer” giver Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting deres svar på det spørgsmål. 

Kenneth Emil Petersen har FC Københavns køb af Elias Achouri og Randers’ lejeaftale med Mohammed Fuseini som nummer tre og to, mens det bedste køb efter hans mening er foretaget af Carsten V. Jensen og co. i Brøndby.

- Jeg var faktisk ikke i tvivl. Jeg er overrasket over, at der er nogle, der kan have andre. Det er Jacob Rasmussen fra Brøndby. Jeg synes, den ro og rutine og de lederegenskaber, der er kommet ind med ham, er en kæmpe ting. Jeg synes, det er et fantastisk køb, siger “KEP”.

Stig Tøfting har også Jacob Rasmussen i top tre, men det er i stedet et andet Brøndby-køb, han har valgt at pege på. 

- Jeg er med på, hvad Jacob Rasmussen har gjort, men (Yuito) Suzuki er ham, der skal køre det hele vejen til mål. Han har været involveret i en masse mål, og han er om nogen årsagen, hvis Brøndby hiver det mesterskab hjem, siger Tøfting i programmet, der vel at mærke er optaget før Brøndbys nederlag til FC København i den forgangne weekend.

Du kan se begge eksperter forklare deres top tre i videoafspilleren øverst i artiklen.