• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndbys reservemålmand Michael Tørnes er klar til at gribe chancen resten af efteråret, efter beskeden om, at Stepah Andersen er skadet resten af efteråret.

Af Torsten Kjems Hansen

Michael Tørnes er Brøndbys nye førstemålmand. I hvert fald resten af efteråret. Klubbens førstekeeper, landsholdsmålmand Stephan Andersen skal opereres i skulderen efter den skulderskade, han pådrog sig ved torsdagens træning.

Michael Tørnes, der er i sin tid i Brøndby er noteret for ni førsteholdskampe ser frem til udfordringen.

- Det er en ærgerlig baggrund, og jeg håber Stephan bliver klar igen hurtigst muligt. Han er en klassemålmand, som selvfølgelig er svært at erstatte, men jeg er nu ikke i tvivl om, at jeg kan gøre det. Jeg har længe følt, at jeg var klar, hvis der blev brug for mig, og det må jeg jo ind og bevise nu, siger Michael Tørnes til brondby.com.

Målmanden vil blandt andet drage nytte af det rutinerede forsvar med Remco van der Schaaf og Max von Schlebrügge foran ham.

- Med de spillere, der er foran mig, er jeg helt rolig ved at skulle stå. Vi har holdt nullet mange gange i efteråret, og det er hele holdets fortjeneste, siger den 24-årige målmand.

U20-landsholdsmålmand Michael Falkesgaard overtager rollen som andenmålmand.

Superliga

Mere Superliga

Fokus