Video : Tipsbladet
Superliga

Træt Riddersholm: Så havner vi igen i det VAR-halløj

Glen Riddersholm mener, at det tog for lang tid for VAR-vognen at konkludere, at SønderjyskE ikke skulle have et straffespark.

SønderjyskE havde ikke de afgørende kendelser med sig i søndagens kamp mod FC København. Efterfølgende er Glen Riddersholm især utilfreds med håndteringen af den situation i anden halvleg, da hans hold fik omstødt en straffesparkskendelse, siger han til JydskeVestkysten.

Det var sådan set klart nok, at Nicolai Boilesen fældede Alexander Bah, så dommer Morten Kroght dømte straffespark. Alle spillere nåede at stille op til sparket, og man kunne høre både SønderjyskE-bænken og kommentatorerne bemærke, at det tog for lang tid at beslutte, om straffesparket var rigtigt dømt.

Læs også:Var det 3-5-2 eller 4-3-3 mod SønderjyskE? Thorup er selv i tvivl

I sidste ende nåede VAR-dommeren dog frem til, at Haji Wright var offside i opspillet til mål. Derfor fik SønderjyskE ikke straffesparket. Men Riddersholm var ikke tilfreds.

- Så havner vi endnu en gang i det VAR-halløj. Det er ærgerligt, at det tager fem minutter at vurdere en VAR-kendelse, for hvis det tager fem minutter, så er den ikke "clear and obvious", siger han til JydskeVestkysten.

Læs også:Thorup fnyser af Glen: Han må jo have behov for at søge undskyldninger

Også i begyndelsen af kampen gik en VAR-dom mod SønderjyskE. Dommeren havde ellers dømt Mohamed Daramy offside, da han bragte FC København foran, men VAR-gennemsynet viste, at han var onside. Derfor fik målet lov til at gælde.

VAR-indsatsen var ikke det eneste, som Glen Riddersholm kritiserede efterfølgende kampen. Han varslede også, at SønderjyskE ville indberette FCK for at frigive en startformation, som viste sig at være en anden, end holdet stillede op i.

Læs mere om det her.

Læs også:Forklarer omtalt interview: Det har været i samråd med klubben

Læs også:Thorup får første sejr: FC København slår SønderjyskE

Læs også:Stolt FCK-profil: Rigtig, rigtig, rigtig godt