• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Transferønske fra Brøndby-træner: Det mangler vi

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Niels Frederiksen mener, at Brøndby IF mangler performancespillere, og han håber, at det kommer til i dette transfervindue.

Af Victor Risager

Der har ikke været meget transferaktivitet i Brøndby IF denne sommer, især ikke hvad går tilgange. Hvis det står til Niels Frederiksen, bliver der dog ændret på det inden transfervinduets lukning.

Det siger Brøndby-træneren til Ekstra Bladet.

Og her håber han på en særlig type spillere. Frem for talenter eller udviklingsspillere håber Niels Frederiksen, at der kommer nogle spillere til klubben, der er klar til at udfylde hullet for profilerne, som har forladt holdet i de seneste år.

- Når jeg ser vores trup, synes jeg godt, vi kan mangle nogle performancespillere (læs topspillere, red.). Det håber jeg, vi får ind, inden transfervinduet lukker. På den måde handler det om at gøre vores trup stærkere, siger cheftræner Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Blandt de store profiler, der har forladt Brøndby IF over det seneste år, kan Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm fremhæves. Her har især førstnævntes mange mål været svære at afløse, hvor indkøbene Marko Divkovic og Carl Björk ikke for alvor har slået til. Björk er desuden skadet i øjeblikket.

Niels Frederiksen og Brøndby indleder sæsonen mod AGF søndag.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.