• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Transfers: Jeg tror, der sker meget i FCM

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter et sløjt efterår er det forventningen, at FC Midtjylland handler i løbet af januars transfervindue.

Af Kenneth Jensen

De er gået videre fra Europa League-gruppespillet, men det er næsten også det eneste positive, der er at rapportere fra FC Midtjyllands efterårssæson.

Guldbejlerne har været helt og aldeles middelmådige, selv om man har flere tidligere landsholdsspillere, U-landsholdsspillere og spillere, der kan sælges for mange millioner kroner.

Efteråret er blevet brugt på at skfite Bo Henriksen ud med Albert Capellas, og forventningen er ifølge Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen, at FC Midtjylland går i markedet og handler løs.

En angriber og en central midtbane skal der ind, og så skal man også have erstattet Evander, hvis brasilianeren som forventet bliver solgt i januar.

- Jeg tror, der kommer til at ske rigtig meget i FC Midtjylland, når vi ser på januar. Der er nok også flere af de spillere, der har været startere i efteråret, der kunne blive solgt eller udlejet. 

- Der kan sagtens blive skiftet ud i offensiven og på den centrale midtbane, så det bliver et aktivt transfervindue for FC Midtjylland, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Se hele vurderingen af FCM's kommende vindue i videoen øverst til denne artikel.