Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Transfertravlhed i OB: Vil have mindst tre nye spillere

OB's sportsdirektør er på jagt efter minimum tre nye spillere til fynboerne.

I kølvandet på en skuffende sæson valgte OB at fyre Kent Nielsen som cheftræner, og det sendte fynboerne på jagt efter en afløser. Ham fandt OB i form af Jakob Michelsen, der blev præsenteret i sidste uge, og dermed kan klubben nu rette fokus mod sommerens transfervindue.

Her er der lagt op til travlhed i Ådalen, efter at OB har taget afsked med syv spillere. Klubben har forlænget aftalerne med et par unge talenter, men der er endnu ikke hentet spillere udefra. 

Det bliver der imidlertid lavet om på, fastslår sportsdirektør Jesper Hansen.

- Vi er i fuld gang med at snakke om det; det har vi gjort, lige siden vi skrev under på kontrakten (med Jakob Michelsen, red.). Vi er i gang med at planlægge vinduet, og så kommer det til at forløbe derefter, siger Jesper Hansen til obstemmer.dk og varsler minimum en lille håndfuld nye spillere til OB:

- Det er svært at sige. Som minimum tre spillere, vil jeg sige.

Sportsdirektøren ønsker ikke at snakke om konkrete positioner, men mon ikke, at OB i hvert fald er på udkig efter forstærkning til de offensive pladser på midtbanen. Her er holdet tyndt besat efter Mohammed Fellah, Rasmus Jönsson og Joan Simun Edmundssons afgange. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.