Video : Tipsbladet
Superliga

Tredje gang i træk: Pione Sisto ude af FCM’s trup

Pione Sisto kommer heller ikke i aktion for FC Midtjylland mandag.

FC Midtjylland spiller forårets tredje testkamp mandag, og for tredje testkamp i træk bliver det uden Pione Sisto.

Offensivspilleren er hverken med i startopstillingen eller på bænken for “ulvene”, der møder Ulsan Hyundai i Atlantic Cup. Det fremgår af FC Midtjyllands hjemmeside.

Mens Gustav Isaksen, Oliver Sørensen og Emam Ashours fravær i truppen forklares med henholdsvis overbelastning, sygdom og manglende arbejdstilladelse, nævnes Pione Sistos fravær ikke med et ord. Dermed tyder det på, at han ganske enkelt er blevet fravalgt.

Det sker, efter at Claus Steinlein i weekenden fortalte, at FCM var klar til at skilles med den 28-årige spiller.

- Vi har snakket med Pione om, at hvis det rigtige dukker op for ham og for FC Midtjylland, så er tiden måske kommet [til at skilles, red.]. Det kom jo ikke i transfervinduet, så nu må vi se til sommer, sagde Steinlein til Tipsbladet.

FC Midtjylland stiller med følgende 11 fra start: Elias Olafsson, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Juninho, Paulinho, Emiliano Martínez, Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Edward Chilufya, Astrit Selmani og Valdemar Byskov. 

Derudover består bænken af Jonas Lössl, Mark Ugboh, Henrik Dalsgaard, Stefan Gartenmann, Mads Døhr Thychosen, Victor Bak, Pontus Texel, Mikkel Fischer, Charles, Jamiu Musbaudeen, Gustav Fraulo, Aral Simsir, Júnior Brumado og Frederik Heiselberg.

Kampen spilles klokken 14.00.