• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Trods målkrise: Nemt at finde troen i Horsens

Foto: Getty Images

AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou peger på, at det kun er marginaler, der gør, at de ikke kan få scoret for tiden.

Af Oliver Okstrøm

AC Horsens fik fredag aften 0-0 mod Vejle i Superligaen, og dermed har førstnævnte ikke scoret i fem kampe i træk. Samtidig er holdet placeret ti point under nedrykningsstregen i turneringen, hvor de kun har samlet otte sammen indtil videre.

Alligevel mener Horsens-cheftræner Jens Berthel Askou, at der er god grund til at tro på, at det godt kan lade sig gøre for dem at op af hullet. Det forklarer han i et interview på TV3 Sport.

- Det er faktisk ikke så svært, som folk tror, fordi når vi sender de rigtige signaler til hinanden i hverdagen. Når vi gør det, vi kan i kampene og bygger på, og vi er i en god udvikling - og vi er så tæt på, som vi er i øjeblikket. Det er så små marginaler. Vi føler, at vi er i så god kontrol i kampene, og så er det ikke svært at finde den tro, der skal til, siger han og fortsætter:

- Det er let at se i øjeblikket - også for os - at det er små ting, der mangler. At vi ikke er milevidt efter i vores præstationer. Så er det som sportsmand, hvor man hele tiden balancerer på marginalerne, så er det let nok at se, hvad det er for små ting, der skal gøre, at det tipper vores vej, lyder det fra Askou.

AC Horsens-træneren peger endvidere på, at når de endnu engang har kunne lave et clean sheet, så giver det dem mod at satse endnu mere, fordi man har trygheden i defensiven.

De havde da også særligt én god mulighed for at få scoret. Læs om den og meget mere fra kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus