Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

TV-boss afslører: Dette krævede Solbakken for at stille op til interview

Ståle Solbakken havde blot et enkelt ønske i forbindelse med interviewet med Onside.

Søndag aften viser TV3 Sport et eksklusivt interview med Ståle Solbakken, hvor nordmanden taler ud efter fyringen i FC København. Og her har han blot haft et simpelt krav, siger Kim Mikkelsen fra TV3 Sport til Ekstra Bladet.

Ståle Solbakken har nemlig ikke tidligere udtalt sig offentligt siden fyringen i FC København for knap halvanden måned siden, og for at han skulle gøre det nu, ville han have de rette forudsætninger.

Læs også:AaB-boss: Havde være fedt at få Ståle til AaB, vinde SL og knuse FCK

- Ståle ville gerne have plads og tid til at uddybe sine pointer, men ellers har han ikke stillet et eneste krav til konditionerne for det interview, siger Kim Mikkelsen, der er sportschef på TV3 Sport, til Ekstra Bladet.

Interviewet er med Camilla Martin og Jesper Grønkjær, og TV3 Sport har allerede lagt teasere ud, hvor Ståle Solbakken ikke lægger fingre imellem, når han snakker om FC Københavns ledelse.

Læs også:Solbakken: Så længe de mennesker sidder på magten, skal jeg ikke i Parken

- I forhold til dit spørgsmål så havde jeg ikke min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg aldrig skulle i Parken igen, for jeg kommer ikke til at klare at skulle gå ind på det stadion og se FCK spille. Så længe jeg ved, at de mennesker stadig sidder på magten i FCK, vil jeg ikke kunne klare det, siger Ståle Solbakken i en teaser til Onside-interviewet.

Du kan se et klip fra interviewet med den tidligere FC København-manager i videoen øverst i artiklen. Hele interviewet kan ses i Onside klokken 20.30 søndag aften. 

Læs også:18-årig kan få FCK-debut mod Randers

Læs også:Tålmodig Thorup: Rom blev ikke bygget på en dag

Læs også:Usikker FCK-fremtid: Forsvarsspiller vil blive