• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

TV3 Sport svarer på kritik fra Brøndby-boss

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

TV3 Sport blev kritiseret for manglende tv-billeder til VAR i forbindelse med FC Københavns andet mål i derbyet. Nu svarer tv-stationen.

Af Victor Risager

TV3 Sport svarer nu på kritikken fra Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen. Det gør tv-stationens sportschef Kim Mikkelsen over for tv3sport.dk.

Da FC København besejrede søndag eftermiddag Brøndby IF i det københavnske derby på et mål af Mohamed Daramy i slutminutterne, var det således ikke uden drama. Tværtimod. 

Nogle tv-billeder indikerede, at den unge FC København-spiller nemlig var løbet for tidligt ind i feltet i forbindelse med et brændt straffespark af Kamil Wilczek, hvor Daramy efterfølgende var hurtigst over riposten og sendte bolden i mål. Dermed skulle straffesparket muligvis sparkes om. 

Men situationen blev ikke set igennem af videodommersystemet VAR, og efter kampen lød det fra Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at det skyldtes manglende tv-billeder.

- Kameraet fulgte Wilczeks tilløb, og derfor var der ikke nogen streger i billedet, som kunne bevise, at Daramy var inde i feltet først, sagde “CV” ifølge Ritzau og efterlyste en standard for alle kampe.

Nu svarer TV3 Sports sportschef Kim Mikkelsen på den kritik.

Han forklarer, at Carsten V. Jensen var "rasende" efter kampen og mente, at TV3 Sport kunne komme til at koste Brøndby IF mesterskabet.

Men tv-bossen understreger, at der ikke er retningslinjer for, hvad TV3 Sport skal gøre:

- Generelt kan jeg sige om tv-produktioner, at vi ikke har noget retningslinjer for, hvordan vi skal producere kampene. Det ville være helt usædvanligt, hvis der var en hvidbog, der i detaljer beskriver, hvad vi skal, og hvad vi ikke skal, siger Kim Mikkelsen til tv3sport.dk og tilføjer, at tv-stationen vil lave det bedste produkt til seerne på tv.

Kampen sluttede 3-1 til FC København, da Kamil Wilczek scorede sit andet mål få minutter efter Mohamed Daramys scoring. 

Efter kampen langede tv-ekspert også kraftigt ud efter videodommersystemet VAR, og han forstår efter eget udsagn "ingenting". Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020