• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tverskov forlader OB: Er åben for dansk klub

Foto: Getty Images

Jeppe Tverskov er fortid i den fynske Superliga-klub til sommer, hvor kontrakten udløber med dem.

Af Oliver Okstrøm

Jeppe Tverskov har meldt ud, at han efter denne sæson skifter væk fra OB efter syv år i klubben. Det sker i forbindelse med, at han har kontraktudløb, hvor det i første omgang har været meldt, at det er med udlandet for øje i første omgang.

Men en dansk klub kan også blive en mulighed. Det fortæller OB-spilleren i et interview i Offside-studiet.

- Jeg synes ikke, at jeg er forkælet nok til at kunne sige, at det ikke kunne være det. Så ja, det kunne det jo også godt, lyder det fra Tverskov.

Dog er der også noget, der taler imod, at det lige skal ende med at blive en dansk klub for ham efter tiden i OB.

- Men det er jo klart. Jeg tror også godt, at fredags var et tydeligt bevis også på det indtryk, som man får efter sådan en dag, at man har været i en klub, hvor man ligesom har noget og er ekstremt værdsat. Det fylder også noget, fortæller han.

Tidligere er han blevet sat i forbindelse med et par danske klubber, hvor særligt Brøndby har været nævnt, men endnu er der altså ikke blevet tale om et skifte væk. 

Tverskov kommer desuden ind på i videoen øverst i artiklen, hvad det er for nogle parametre, han kigger på, når han skal finde sin nye klub, hvor der er lagt op til, at han kigger i udlandet til at begynde med.

Men inden det hele er slut i OB, så har han en kamp ude mod FC Midtjylland på lørdag om en plads i playoff-kampen om en plads i Conference League. Her skal fynboerne vinde for at tage pladsen for næsen af FCM.

I forbindelse med sin sidste hjemmekamp for fynboerne var der også tilråb til ham i stor stil, som helt åbenlyst fremkaldte nogle følelser hos ham efter kampen. Læs mere om afskeden med fansene her.