• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tverskov efter sidste OB-hjemmekamp: Halvt i tårer

Foto: Getty Images

Det lykkedes ifølge Jeppe Tverskov selv at holde fokus under kampen - men før og efter var det noget andet.

Af Oliver Okstrøm

Efter syv år i OB har Jeppe Tverskov nu spillet sin sidste hjemmekamp for fynboerne. Han har meldt, at han skifter videre, når kontrakten med klubben udløber efter denne sæson. Den sidste kamp blev fredagens kamp mod AC Horsens, hvor OB vandt med 2-1.

Efter kampen var det meget specielt for Tverskov, fortæller han i et interview med TV3 Sport.

- Jeg har prøvet på at nyde det her så godt, jeg kan. Selvom man har klump i halsen og har halvt tårer i øjnene og har det hele. Jeg synes, at det har været lidt svært at være i det hele, også fordi, at man har kunne mærke, at det har kulmineret op til den her sidste dag. Men jeg skal bare nyde det. Det er ikke alle forundt, siger han og fortsætter:

- Som det er med meget med tilskuere, så synes jeg, at lige op til startfløjtet, ja. Når kampen går i gang så fokuserer man og man er 100 procent fokuseret ligesom man indtil, man går ud. Så begynder det at komme i tankerne igen. Under kampen var det okay, og før og efter var det meget specielt, lyder det fra Tverskov

Fansene var da også meget vokale omkring ham, og både før, under og efter blev der råbt og sunget for ham.

- Jeg er godt klar over, at det ikke er alle spillere, der prøver at opleve det her. Jeg har også været her i mange år, men man kan trods alt sige, at jeg har været her i nogle år, hvor vi ikke har fået sat noget sportsligt aftryk, så det betyder noget, at jeg i det mindste har fået sat et aftryk på en eller anden måde, fortæller OB-profilen.

Når han ser tilbage på tiden i Odense-klubben, så bemærker han, at han kom ind som ung spiller og endte som ledende figur - og han kan kun sige, at han drømte om mere sportsligt ved sin periode i klubben.

I opgøret mod AC Horsens tog Sabbi også en del af OB-opmærksomheden. Læs mere om det her.