Hannover er enig med Uffe Bech
Foto: Philip Davali/Polfoto
Superliga

Hannover er enig med Uffe Bech

Den tyske klub Hannover 96 er enig med Uffe Bech om en kontrakt. Nu mangler klubben at forhandle en pris på plads med FCN.

Et af dansk fodbold store talenter Uffe Bech kan meget vel være tabt for Superligaen og FC Nordsjælland. Uffe Bech har længe været på blokken i tyske klubber, og med et år igen af aftalen med FC Nordsjælland lader det til, at Uffe Bech bliver solgt.

I januar var det Mainz, der ville have den driblestærke FC Nordsjælland-profil, og denne sommer er det så Hannover 96, der allerede har Leon Andreasen i truppen, der er ude efter Uffe Bech. Ifølge det tyske medie neuepresse.de er Uffe Bech tæt på at skifte til Hannover 96.

- Det hele er på plads med spilleren. Nu mangler Dirk Dufner (sportschef i Hannover) kun at forhandle på plads med FC Nordsjælland, siger Hannovers Præsident Martin Kind til mediet.

FC Nordsjælland ønsker ifølge neuepresse.de to millioner euro, svarende til omkring 15 millioner kroner for Uffe Bech.

I januar var også FC Midtjylland ude efter Uffe Bech, men kantspilleren, der var med til U/21-EM for Danmark, takkede nej til tilbuddet fra FCM, fordi han hellere vil til udlandet.

Bech har som sagt et år igen af sin aftale med FCN.