Superliga Kenneth Jensen

Ude i kulden i FCK: Forsvarer kan være på vej væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-back kan være fortid i klubben snart.

Af Kenneth Jensen

Det har slet ikke kørt for den svenske venstre back Pierre Bengtsson, siden han i sommeren 2017 kom tilbage til dansk fodbold og FCK på en femårig aftale fra et ophold i tyske Mainz, og nu kan han da også snart være fortid i klubben.

Det er svenske SportExpressen, der fortæller, at den 33-årige venstre back, der blot har fået 33 minutters Superliga-fodbold i denne sæson, kan være på vej videre.

For mens de i FCK ikke kan bruge Bengtsson, der også har en fortid i FC Nordsjælland, er svenske Djurgården interesseret.

Ifølge SportExpressen har parterne indledt en dialog og set på mulighederne for at lave en aftale.

Mediet fortæller, at Pierre Bengtsson gerne vil retur til Sverige for at få mere spilletid, men det er for tidligt at sige, om en aftale kan blive til noget, da han blot er en af flere emner, som Djurgården ser nærmere på.

- Jeg har overhovedet ikke noget at kommentere. Der har været spekuleret utroligt meget om venstre backs, og det har jeg ikke noget at sige til, siger Bosse Andersson, der er sportschef i Djurgården, til SportExpressen.

FCK er villige til at slippe Pierre Bengtsson, så det danske mandskab står næppe i vejen, hvis det bliver muligt at frigøre nogle lønkroner. Han er ikke den eneste, som sportsdirektør Peter "PC" Christiansen kan sige farvel til - også backkollegaen Bryan Oviedo er en mand, der er i gang med sin sidste periode i FCK.