• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Udlejet FCMer vil overveje fremtiden til sommer

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Casper Tengstedt, der er udlejet til AC Horsens, vil allerhelst slå til i FC Midtjylland, men konkurrencen er hård, så efter sæsonen vil han se på sin situation.

Af Anders Dehn

Om halvanden uge er sæsonen forbi, og så er tiden inde til at gøre status for en lang række Superliga-spillere, herunder Casper Tengstedt. Han er udlejet fra FC Midtjylland, og han skal overveje, hvad fremtiden skal bringe.

Allerhelst vil han slå igennem i Herning og Ikast, men han er ikke blind for, at der er mange om buddet hos mestrene. 

- Vi har haft en løbende dialog gennem sæsonen, og så må vi se, hvad der sker. Jeg har ikke tænkt så meget over fremtiden, og vi har jo også stadig et par kampe tilbage i Horsens, så mit fokus ligger på at gøre det færdigt her, siger Casper Tengstedt til fcm.dk.

- Der er ikke noget, jeg hellere vil end at slå igennem i Midtjylland, men det er klart, at der er hård konkurrence på alle pladser. Så nu må kigge på det hele her til sommer.

Den 20-årige offensivspiller har hele denne sæson været udlejet til AC Horsens, men lejeaftalen udløber til sommer. Derefter har han stadig et år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland.

Casper Tengstedt har i løbet af sæsonen spillet 21 kampe i Superligaen og scoret to mål. De faldt begge i kampen mod SønderjyskE i april måned.

Hos AC Horsens har de ikke afskrevet at beholde Tengstedt og de to andre lejesvende fra FC Midtjylland, Søren Reese og Nikolas Dyhr. Det sagde sportschefen for en måned siden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020