Video : Tipsbladet
Superliga

Udløb til sommer: Bjelland har klart ønske

Han har haft en del skader i de seneste år, men Andreas Bjelland er endnu ikke klar til at indstille karrieren.

HVIDOVRE STADION (Tipsbladet): Kontrakten udløber om en måned, og Andreas Bjelland fylder 36 år til juli. 

Men den rutinerede Lyngby-stopper har intet ønske om at lægge støvlerne på hylden. Det fortalte Andreas Bjelland efter lørdagens 0-0-kamp mod Hvidovre IF, hvor Lyngby sikrede sig en ny sæson i Superligaen. 

- Lysten er der stadig. Jeg synes stadig, at jeg kan være med. Jeg synes stadig, at jeg kan bidrage. Så jeg vil rigtig gerne fortsætte. Og selvom jeg selv er en del af ejerkredsen, så skal jeg også lige have klubben til at være med på mine vilkår. Jeg håber da, at jeg får lov til at fortsætte.

- Jeg synes, at det er for tidligt lige nu (at stoppe karrieren, red.). Nu ved jeg godt, at jeg udgik i dag, så det gør det selvfølgelig svært at sige, at man er et godt sted, men jeg synes, at jeg har været et godt sted i løbet af sæsonen. Jeg synes, at jeg kan bidrage både på og udenfor banen, lød det fra Andreas Bjelland. 

De omtrent 2500 medrejsende Lyngby-fans dannede rammen om en euforisk fejring efter slutfløjtet på Hvidovre Stadion, og Andreas Bjelland var selvsagt også lykkelig over, at 'De Kongeblå' formåede at sikre sig en ny sæson i den bedste række. 

- Det er fantastisk. Vi har gjort det igen. Det er kæmpe stort og fantastisk for klubben, for fansene, for spillerne og for hele delegationen omkring holdet. 

Den tidligere landsholdsspiller måtte selv udgå med en skade allerede efter 10 minutter og måtte derfor følge det meste af opgøret fra sidelinien. 

- Det var forfærdeligt. Også fordi, at der var en anden kamp, der kørte samtidig i Jylland (Viborg-OB, red.), ligesom sidste år. Så det var super nervepirrende. Vores kamp var ikke nogen gudsbenådet fodboldkamp, men vi får 0-0 ligesom sidste år (mod AC Horsens, red.). Jeg synes, at vi leverede en god fight. 

Andreas Bjelland forsøgte i første omgang at fortsætte, men indså hurtigt, at det ikke var muligt, hvorefter han blev erstattet af Brian Hamalainen. 

- Jeg fik et lille riv i baglåret. Jeg har været lidt presset de sidste par uger, og så var der nogle andre, der måtte tage den i dag. Jeg håbede, at det bare var et lille riv, men det var lidt værre, så desværre måtte jeg lade nogle andre klare det for mig, lød det fra Andreas Bjelland. 

Andreas Bjelland har spillet for Lyngby siden skiftet fra FC København i 2021.