• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Udvist FCN’er kalder rødt kort "hårdt dømt" - se situationen her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mads Døhr Thychosen kalder sin udvisning for hård.

Af Victor Risager

13 minutter.

Det var alt, hvad Mads Døhr Thychosen nåede at spille mod sine tidligere holdkammerater fra FC Midtjylland, før han blev udvist i fredagens kamp.

FC Nordsjælland-backen blev udvist efter en duel med midtjydernes Mikael Anderson, hvor Thychosen fik en albue i hovedet, mens Anderson blev nedlagt. Det resulterede i et straffespark til FC Midtjylland og et rødt kort, og det var hårdt dømt. Det mener den udviste back.

- I kan sgu selv se den. Jeg får en albue i hovedet og får væltet ham. Jeg føler, jeg får albuen i hovedet først, så jeg synes den er hårdt dømt, siger Mads Døhr Thychosen til TV 3 Sport efter kampen og tilføjer:

- Jeg hørte det, da jeg lå nede på jorden, at han ville vise et rødt kort, og der bliver jeg en smule sådan ”nå”. Jeg er ked af at jeg sætter drengene i den situation. Vi havde fint styr og var foran, og nu ender den 6-3, og det hele ser lidt sort ud.

Hvis udvisningen står ved magt, misser Mads Døhr Thychosen sæsonens sidste to kampe samt den første i den kommende sæson.

- Hvis det ender sådan, er det rigtig trist at gå på sommerferie nu. Men lad os se. Jeg håber, at han går ind og kigger på den, siger han.

FC Nordsjælland skal i de sidste to spillerunder møde AGF og FC København på henholdsvis hjemmebane og udebane. 

Se situationen i videoen øverst i artiklen. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus