Foto: Getty Images
Champions League

UEFA straffer Bayern efter CL-kamp i Parken

Bayern München risikerer at skulle spille uden fans på udebane efter brug af pyroteknik i Parken.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har straffet Bayern München med en bøde på 40.000 euro - svarende til lige knap 300.000 kroner - for uroligheder ved holdets udekampe i Champions League i denne sæson.

Det oplyser den tyske storklub mandag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Her fremgår det, at Bayern særligt straffes for sine fans' opførsel i forbindelse med kampen mod FC København i oktober i Parken, hvor der fra udeholdets afsnit blev kastet med genstande og affyret pyroteknik.

Ud over bødestraffen har Bayern fået en betinget dom, der ved gentagelsestilfælde inden for de næste to år vil betyde, at holdet skal spille uden fans på udebane i den efterfølgende europæiske kamp.

Derfor opfordrer Bayern sine fans til at afstå fra at affyre pyroteknik og begå andre forseelser, da "alle klubbens fans vil blive påvirket af konsekvenserne", lyder det.

Allerede tirsdag aften skal klubben fans forsøge at holde sig på dydens sti i udekampen mod Manchester United på Old Trafford.

Bayern er allerede sikret gruppens førsteplads, mens United, FC København og Galatasaray slås om at følge tyskerne videre til ottendedelsfinalerne.

/ritzau/