• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Uenige om FCK-indkøb: Kommer ikke til at spille

Foto: Getty Images

Viaplay-eksperterne Peter Sørensen og Kenneth Emil Petersen har markant forskellige forventninger til Jordan Larssons rolle for FC København i foråret.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Nordsjælland har overvintret på førstepladsen i Superligaen, og ifølge Viaplay-ekspert Peter Sørensen er der kun én klub, der kan snyde Farum-klubben for guldet. 

Ifølge den tidligere AGF-træner er det nemlig et særligt stort plus for FC København, at de har lejet offensivspilleren Jordan Larsson i Bundesliga-klubben Schalke 04. 

- Efter min bedste overbevisning er der kun ét hold, der har nogen som helst mulighed for at fange dem, fordi der er ressourcer til det, nemlig FCK. Jeg er lidt uenige med jer (Kenneth Emil Petersen og Per Frimann, red.), for jeg synes, at FCK, spiller for spiller, er et fantastisk godt hold. Klart det bedste hold. De har haft én mangelvare, nemlig en god højre kant. En venstrebenet højre kant. Og ham, tror jeg, de har fundet i Jordan Larsson. Jeg tror, at han er præcis den type spiller, som de har savnet, lød det fra Peter Sørensen i Viaplays transfer-udsendelse tirsdag aften.  

Her blev Peter Sørensen dog prompte afbrudt af sin kollega, Kenneth Emil Petersen, der erklærede sig lodret uenig, hvad Jordan Larsson angår. 

- Jeg tror slet ikke, at han kommer til at spille, lød det fra Kenneth Emil Petersen. 

- Jeg tror, at han er hentet ene og alene som backup for Andreas Cornelius. Det er jeg næsten sikker på. Men det bliver jo sindssygt spændende, også fordi jeg tror, at Roony kommer til at tage nogle skridt. 

FC København hentede i januar også den portugisiske højre kantspiller Diogo Gonçalves i Benfica, så det bliver interessant at se, hvem der lykkes med at sætte sig på positionen i løbet af foråret.