Foto: Anthon Unger
Superliga

Uenighed: Jeg garanterer, han ikke skal til FCK

Kenneth Emil Petersen mener, at FC København bør gå efter at lokke Mads Bidstrup til klubben. Det er ekspertkollega Ken Ilsø ikke enig i.

Mads Bidstrup har spillet en fremragende sæson indtil videre for Superliga-duksen fra FC Nordsjælland, og TV3 Sports fodboldekspert Kenneth Emil Petersen er svært begejstret for lejesvenden fra Brentford FC.

Han er så begejstret, at man han mener, FC København bør gå benhårdt efter at lokke Mads Bidstrup tilbage til sin barndomsklub.

Det har han tidligere fastslået over for TV3 Sport. 

- Jeg ser en spiller i FC Nordsjælland, som jeg synes skal være FCK-spiller - Mads Bidstrup. Han er 6'er, og så er jeg med på, at han lige har forlænget sin kontrakt med Brentford, men hold da op en start, han har fået. Han har fysisk og kan løbe solen sort, lød det fra Kenneth Emil Petersen.

På det punkt er ekspertkollegaen Ken Ilsø, som i øvrigt er fætter til Kenneth Emil Petersen, slet ikke enig.

- Jeg garanterer, at han ikke kommer til at spille for FC København. Han er ejet af Brentford, så det vil ligge mere til højrebenet, at FC Midtjylland melder sig ind kampen, før han kan komme til FCK, fastslår Ken Ilsø.

Han lægger dog ikke skjul på, at han på lige fod med Kenneth Emil Petersen er en stor tilhænger af den 21-årige midtbanespiller.

- Han er en lille terrier på midten. Han er god til at læse spillet, og han tør gå ud af sin egen kæde. Han har den aggressivitet, som en defensiv midtbanespiller gerne skal have, siger TV3 Sport-eksperten og fastslår at FCN-profilen skal udvikle sit spil med bolden og sit pasningsspil. 

FC Nordsjælland har lejet Mads Bidstrup for hele indeværende sæson, hvorefter han skal retur til Brentford, der har ham på kontrakt frem til sommeren 2024.

Mads Bidstrup har i øvrigt aldrig lavet et mål som seniorspiller.