Video : Tipsbladet
Superliga

Uenighed om sæsonens profil: BIF'er eller FCK'er?

Viaplay-eksperterne Francis Dickoh og Peter Sørensen er uenige om, hvem der bliver sæsonen profil i Superligaen.

Selvom der er lang tid til, at Superliga-sæsonen går på hæld, kan man godt allerede spå om, hvem der kommer til at være med i kapløbet om sæsonens største profil. 

Det er i hvert fald den opgave Viaplay-eksperterne Francis Dickoh og Peter Sørensen har fået stillet - og her er de uenige. 

Sørensen peget på Brøndbys Nicolai Vallys, der har fået en fortryllende start på Superligaen med seks scoringer i de første 11 kampe. 

- Jeg synes, han er så dygtig. Det er meget ofte ham, der træder i karakter, når Brøndby har brug for det. Også i de perioder, hvor Brøndby ikke har været ligeså gode, som de er nu. Det har været ham, der har holdt dem inde i kampene. Det er ham, der scorer og assisterer. Han er en stor spiller, fortæller han til Viaplay.

Francis Dickohs valg falder derimod på rivalen fra FCK's Diogo Gonçalves, der ligeledes er startet som lyn og torden i den bedste danske række med fem scoringer. 

- Det er måske overraskende for mange, men jeg ser ham overtage Victor Claessons rolle. Den her stille matchvinder så og sige. Det er ikke iøjnefaldende alt det, han laver. Han er købt ind til venstrekanten, har spillet meget på højrekanten, og nu spiller han så den her 8'er-position. Jeg synes, han er med til at binde spillet sammen. Han har bare et tårnhøjt niveau, når der er meget på spil. Han leverer varen, fortæller Dickoh til Viaplay. 

Brøndby og FC København indtager de to øverste positioner i Superligaen i skrivende stund. 

Brøndby møder Randers på udebane i næste spillerunde, mens FCK møder Vejle.

Du kan se hele vurderingen fra de to eksperter i videoafspilleren øverst.