• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ulækre fund i Hvidovre: Direktøren forsvarer sig

Foto: Getty Images

Fødevarestyrelsen har været på besøg i Hvidovre.

Af Oliver Okstrøm

Hvidovre har deres at se til på banen, hvor det endnu ikke er blevet til deres første sejr i Superligaen siden oprykningen i sommer. Der er dog også andre stedre, hvor klubben har udfordringer.

Det skriver Ekstra Bladet, som har haft et kig på Fødevarestyrelsens kontrolrapport efter deres seneste besøg. Her blev det til en vandret smiley.

Blandt andet var der 'sorte skimmelsvamp-lignende belægninger på vægge' i de to skure, som der bliver solgt mad fra i forbindelse med deres kampe. Derudover var gulvet snavset i hjørner og kanter samt på vægge og inventar.

Det er noget, som Hvidovres administrerende direktør Bo Tue Knudsen har kommenteret.

- Det er to gamle skure, der har stået der i mange år. Der var lidt utætheder og noget, som de satte lidt spørgsmålstegn ved. Men det er ikke et sted, vi sælger mad fra, siger han og fortsætter:

- Det er primært øl, vi sælger derfra. Men der kan også være lidt slik og nogle chips og sådan noget, lyder det fra Hvidovre-direktøren.

Han peger endvidere på, at deres pølser bliver solgt direkte fra grillen, og at det står klart, at man vil rette op på tingene - og inden bliver der ikke solt slik eller chips fra de skure længere.

Førnævnte medie fortæller desuden, at hvis det ikke bliver forbedret, så kan der vente en sur smiley.

I Hvidovre har Martin Spelmann været ude og slå fast, at man vil give en langefinger til skeptikerne. Læs mere om det her.