Video : Tipsbladet
Superliga

Umuligt at få Brøndby-trøje: Covid-19 er årsagen

Europa er blevet ramt af logistiske problemer som en konsekvens af nedlukninger af asiatiske fabrikker i foråret.

Det er ikke noget nyt, at Brøndbys merchandise er populært, men det har nu vist sig, at det er så populært, at produktionen af dem ikke kan følge med efterspørgslen. Det skyldes vanskeligheder i forsyningskæderne.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

Helt præcist handler det om, at hjemmebanentrøjen også er den hurtigst sælgende af slagsen i deres historie, og derfor er der den også udsolgt nu. Og der kommer først nye om tre uger.

- At vi desværre nu må melde trøjen midlertidlig udsolgt skyldes ikke, at vi har bestilt for få trøjer. Det skyldes, at den levering af trøjer, som skulle komme fra hummel i slutningen af juli, er blevet forsinket.

- Årsagen til dette er, at hummel og resten af sportsindustrien rundt omkring i Europa er ramt af store logistiske udfordringer i forsyningskæderne. Disse udfordringer er en konsekvens af nedlukningerne på asiatiske fabrikker i marts og april i år grundet Covid-19, lyder det på Brøndbys hjemmeside.

Hummel, som står bag trøjerne, regner med, at de kan levere flere mellem 24. og 26. august.

Brøndby har desuden også fået styr på deres sidste skridt mod at komme med i Conference League, hvis de slår Basel ud. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.