• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Under guldfest: Jeg overvejer min FCK-fremtid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Falk er klar på endnu en fest med FC København, men måske ender det med at blive hans sidste, da han overvejer sin fremtid i klubben.

Af Ole Hoffskov og Mikkel Fuhr Nielsen

Artiklen er opdateret med et citat fra FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen

Tipsbladet i Parken.

Spillet på banen efterlod noget at ønske, da FC København fejrede guldet med uafgjort mod Randers FC søndag aften i Parken.

Allerede i senest spillerunde sikrede FCK sig mesterskabet, da man på busturen hjem fra sejren over Viborg kunne konstatere, at ærkerivalerne fra Brøndby sendte guldet til København med deres sejr over FC Nordsjælland.

Nu skal mesterskabet fejres igen, og klubbens midtbanespiller Rasmus Falk er klar på endnu engang at ligge med tømmermænd i morgen.

- Den skal have fuld gas i aften også. Der bliver gang i den, og denne gang er vi forberedte. Nu har vi haft en hel uge, hvor vi har kunnet forberede, alt det der skal ske. Nu bliver det ikke bare spontant, selvom det også kan noget, siger Rasmus Falk til Tipsbladet og den øvrige skrevne presse efter opgøret, og lufter høje forventninger til holdkammeraterne.

- Vi har faktisk mange, der godt kan træde i karakter. Corner kan, og Zeca går også forrest. Hvis der lige kommer gang i Boile, så kan han også godt. Der er også gang i nogle af de unge.

Inden champagnepropperne kunne ryge, så blev der også spillet 90 minutters fodbold i Parken, som bød på et hav af følelser og tårer. Carlos Zeca startede på banen for første gang siden sin korsbåndsskade sidste år for at tage afsked med klubben, som han forlader ved kontraktudløb.

Han gav bolden op, afleverede den til Rasmus Falk og sparkede den så ud over sidelinjen for at lade sig udskifte til stående ovationer. Hos Rasmus Falk gav det også gåsehud.

- Vi har ramt hinanden meget godt uden for banen og har brugt tid sammen der gennem årene. Vi har været her i gode og dårlige tider sammen, men vi har altid haft den der fornemmelse af, at vi havde hinanden og var trygge ved hinanden inde på banen, uanset hvor meget lokummet brændte. Så der er noget specielt i, at vi har delt så mange minutter på banen, så det var også fedt for mig, at han kunne komme ind og smide bolden væk.

Foruden Carlos Zeca forlader Kalle Johnsson og Marko Stamenic også FC København, og Rasmus Falk vil heller ikke afvise, at han kunne finde på at jagte sit første udlandseventyr denne sommer.

- Selvfølgelig gør jeg mig nogle overvejelser. Jeg har været her i lang tid nu, men der er selvfølgelig mange parter, som skal være tilfredse med tingene. Jeg nyder at være i København, men jeg ved også godt, at jeg ikke har alt for mange år tilbage i fodboldverdenen på grund af min alder, så selvfølgelig gør jeg mig nogle overvejelser, hvilket vi også snakker om.

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen trækker på skuldrene over Falks udmelding.

- Det må stå for hans egen regning. Der er nogle, der skal komme med rigtig mange penge for at købe ham, fastslår Peter Christiansen.

Rasmus Falk kom til FC København for syv sæsoner siden, og han er efterhånden blevet 31 år, så hvis han ønsker at prøve kræfter med fodbold i udlandet, så nærmer det sig.