• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Købt for 35 millioner: Hvorfor spiller han ikke?

Foto: Getty Images

VIDEOANALYSE: Hvor er Marrony henne, nu hvor Júnior Brumado er skadet? Til denne uges pokalkamp mod AaB var FC Midtjyllands brasilianske rekordkøb igen ikke i truppen.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjyllands brasilianske angriber Júnior Brumado måtte i forrige spillerunde udgå med en skade i sejren over FC Nordsjælland.

Det var en bét for både angriberen og FCM, der sammen har profiteret af en god sæsonstart med syv ligascoringer, og i Europa League-kampen mod Røde Stjerne måtte cheftræner Bo Henriksen ty til at stille med de offensive midtbanespillere Gustav Isaksen og Pione Sisto i front, en opgave de to i øvrigt løste ganske fornuftigt i en kamp, FCM havde fortjent at vinde.

FC Midtjyllands brasilianske rekordkøb Marrony har til gengæld ikke spillet nogen større rolle efter Brumados skade.

Marrony blev indskiftet i FCN-kampen, hvor Brumado gik ned med skaden, og Marrony fik også 17 minutter mod Røde Stjerne.

Men mod SønderjyskE, hvor Sisto og Isaksen fik selskab i front af 18-årige Victor Lind fra start, var Marrony ikke i truppen, og det er han heller ikke i torsdagens pokalkamp mod AaB.

Med topscoreren ude ville det være naturligt, at man bragte klubbens rekordkøb mere ind omkring holdet, men ud over meldinger om, at Marrony har et 'fysisk efterslæb', står det ikke specielt tydeligt, hvad planen med angriberen er.

Og det undrer Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

- Nu er vi altså to måneder inde i hans ophold i FC Midtjylland. Vi har set ham lidt i aktion i pokalen mod Kjellerup, som er et udmærket sekundahold, men også et sekundahold, som FC Midtjylland havde slået med begge hænder bundet på ryggen. Der har også været andre sporadiske optrædener.

- Der er altså gået to måneder, og nu skal vi have nogle svar. Hvad er planen? Hvis den unge mand er skadet, skal man melde mere tydeligt ud omkring det, så trælse typer som mig ikke hele tiden spørger, hvad der dog sker.

- Det er et rekordkøb, vi er enormt spændte på, om han skal spille fremme eller ude til siden, og det er ikke mindst aktuelt, efter Júnior Brumado var så uheldig at blive skadet i flere uger, efter han endelig havde fået gang i målscoringen. Det gør det kun endnu mere aktuelt. Hvor er Marrony henne, og hvad skal der ske med ham, siger Tipsbladets Troels Bager Thøgersen

Se hele analysen i den video, der ligger i toppen af denne artikel.

Læs også en af vores oprindelige historie om Marrony-transferen, hvor den sælgende klub Atlético Mineiro glemte en væsentlig detalje, da man fortalte om det store salg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020