Video : Tipsbladet
Superliga

- Uvirkeligt at vi lå nummer 4 for 11 dage siden

Brøndby-cheftræner er desuden overrasket over, at klubben allerede nu har et tophold.

Brøndby har de bedste kort på hånden i topduellen med FC Midtjylland inden sidste spillerunde på søndag, hvor det danske mesterskab skal spilles, hvor de er på samme pointtal som midtjyderne, men de har selv en væsentlig bedre målscore.

Sådan har det dog ikke set ud hele vejen igennem, og man skal bare et par runder tilbage, hvor de lå på fjerdepladsen efter et nederlag til FCK på 1-3 på hjemmebane.

At det er gået sådan er noget, som Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen har svært ved at forstå. Det fortæller han om et i interview med Viaplay.

- Det kan godt føles helt uvirkeligt, at det kun er 11 dage siden, at vi spillede et derby herinde mod FC København, hvor vi lå nummer fire, inden aftenen var omme. At det kun er 11 dage siden med, hvad der er sket siden da. Det føles sådan lidt uvirkeligt.

Da han blev ansat som cheftræner var virkeligheden også i første omgang, at de bare skulle med i top-seks, og derfor er der sket meget på det halvandet år, som Jesper Sørensen har haft i stolen som cheftræner i Brøndby. Og vejen mod at blive et tophold er da også gået hurtigere end forventet, erkender han.

- Ja, helt ærligt. Det må jeg sige. Jeg synes, at vi havde noget, der manglede i sidste sommer. Jeg synes ikke nødvendigvis, at der manglede så meget, men jeg synes, at der manglede noget. Én ting er at blive tophold, noget andet er, hvordan du bliver tophold, siger han og fortsætter:

- Vi har jo haft en idé om, at vi ville spille på en måde, hvor vi tror på, at vi kan blive tophold over længere tid og ikke bare stikke hovedet frem en enkelt gang. Men ærligt talt, det er gået hurtigere end, jeg selv havde troet. Stor kredit til alle, fordi det har selvfølgelig været godt arbejde af spillerne og dem omkring holdet, lyder det fra Jesper Sørensen.

Hele interviewet kan ses i videoen øverst i artiklen, hvor han også kommer ind på, hvor meget af sin vågne tid, der går med at tænke på søndagens kamp, hvor de møder AGF på hjemmebane. Med en sejr vil Brøndby være sikre på mesterskabet.

Kampen spilles søndag klokken 17.