Video : Tipsbladet
Superliga

Uvis fremtid i AGF: Der er en option

Mats Knoester står over for en uvis fremtid i AGF. Lejeaftalen udløber, men århusianerne har en købsoption.

Med pokalfinalen overstået er der ikke forfærdeligt meget tilbage for AGF at spille for i denne sæson.

Jo, selvfølgelig vil AGF kæmpe for at holde Silkeborg IF bag sig i kampen om femtepladsen, men Stig Inge Bjørnebye, Uwe Rösler og kompagni kan så småt godt begynde at rette fokus mod næste sæson.

Og her skal der dels findes en afklaring på nogle af spillerne med udløb, heriblandt lejesvenden Mats Knoester.

Den hollandske forsvarsspiller er lejet i Ferencvaros for hele indeværende sæson, og AGF kan også gøre samarbejdet permanent.

Lige nu er der det dog for tidligt at sætte to streger under et facit, fortæller spillerens agent, Wessel Weezenberg, til Tipsbladet.

- Der er ikke nogen afklaring. Klubben har en købsoption, men har ikke brugt den endnu. I løbet af de næste par uger skal vi finde ud af, hvad der skal ske, siger Weezenberg og tilføjer:

- Der skal være nogle snakke om mulighederne og måske også forhandlinger, men først skal der træffes en beslutning. Jeg har en positiv fornemmelse omkring det, men det er lidt for tidligt at sige noget om.

Uanset hvad har Mats Knoester nydt sin tid i Danmark hidtil.

- Det har været en god oplevelse for Mats, og han er glad for Danmark og Aarhus og nyder at spille der, men han har også misset en del af sæsonen med en skade, så det har udskudt beslutningen lidt, siger Weezenberg.

Mats Knoester, 25 år, har optrådt 17 gange for AGF, heriblandt syv gange i slutspillet, ligesom han også spillede fuld tid i pokalfinalen mod Silkeborg IF.