Video : Tipsbladet
Superliga

Vallys: Pisse ligeglade med hvad der står om os

Brøndby-profilen regner med, at der vil stå, at de nu nærmest er favoritter til mesterskabet igen.

Onsdag aften tog Brøndby en vital sejr i håbet om at vinde det danske mesterskab, da de vandt med 1-0 over FC Nordsjælland. Det betyder, at Brøndby nu er på førstepladsen igen, inden FC København og FC Midtjylland møder hinanden torsdag.

For de blågules Nicolai Vallys er svaret dog klart, når det handler om, hvordan han ser på deres muligheder for guldet. Det slår han fast i et interview med Discovery+ kort efter slutfløjt.

- Prøv at hør, vi har hele tiden troet på det. Der er enormt mange, som spekulerer i, hvad fanden der er muligt, og hvad der skal ske. Lige nu tænker jeg, at der kommer til at stå en masse om, at vi nærmest er favoritter igen. Men vi er ærligt talt pisse ligeglade med, hvad der står, siger han og fortsætter:

- Vi jagter det indtil, det ikke er muligt mere. Nu er vi igen sat os i en god  position, og nu må vi se, hvad der sker i de andre kampe, men vi skal fokusere på os selv og vinde de to sidste kampe, lyder det fra Nicolai Vallys.

Det var desuden en kamp, hvor Farum-mandskabet havde en del overtag i spillet mod Brøndby, men det var de forberedt på, forklarer Vallys.

- Det var noget, som vi havde talt om, at vi kunne komme til at stå lidt lavere, men jeg synes, at vi var komfortable i det, og det er det, der skal til nogle gange i mod så godt et hold. Det var vigtigt, og vi holdt nullet igen, fortæller offensiv-profilen.

Sejrsmålet blev scoret af Yuito Suzuki efter et oplæg fra netop Vallys.

Næste opgave for Brøndby er ude mod Silkeborg.