• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

VAR-episode vasket væk: AGF vil revanchere mod FCN

Foto: Getty Images

Bubacarr Sanneh glæder sig over, at der allerede er kamp for AGF igen på onsdag.

Af Oliver Okstrøm

På otte forrygende minutter lykkedes det i weekenden for AGF at vende 0-1 til en 3-1-føring i Parken. Derfor lignede det, at aarhusianerne kunne køre en god sejr hjem, men en reducering af Mohamed Daramy og efterfølgende en dramatisk afgørelse dybt i dommerens overtid fik Jonas Wind udlignet til 3-3 på et VAR-straffespark.

Det gav efterfølgende en del ærgrelse i AGF, men de kan dog glæde sig over, at de allerede skal i kamp igen i midtugen, hvor de møder FC Nordsjælland. Det fortæller Bubacarr Sanneh på klubbens hjemmeside.

- Det er godt, at vi allerede skal spille igen på onsdag. Vi har fået vasket slutningen på søndagens kamp af os og fokuserer nu 100 procent på den næste kamp, lyder det fra nyindkøbet.

Og selvom det endte uheldigt for AGF'erne i den seneste kamp, så mener han, at der er noget at tage med sig fra den uafgjorte kamp i Parken. Samtidig er der også lidt ekstra motivation i at skulle møde FCN, som man sidst tabte 1-3 til i Farum.

- Vi gjorde mange ting godt i København og det skal vi forsøge at tage med ind til kampen mod FC Nordsjælland. Vi har revanche til gode fra seneste kamp mod dem, og vi ved, at FC Nordsjælland kan være en svær størrelse for alle hold, siger han og fortsætter:

- Men vi har stor selvtillid og ved, at vi er stærke hjemme, så vi ser frem til kampen med optimisme, fortæller Bubacarr Sanneh.

Kampen mellem AGF og FCN spilles onsdag klokken 18,. og du kan læse meget mere om slaget i optakten her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus