Foto: Getty Images
Superliga

Vavro slagtede landsmand: Skrev til ham bagefter

Denis Vavro tacklede sin landsmand hårdt i testkampen mellem Sparta Prag og FC København, og for det blev midtstopperen udvist allerede i første halvleg.

Denis Vavro tabte hovedet, da FC København lørdag mødte Sparta Prag i en testkamp i den tjekkiske hovedstad.

Efter blot en halv times spil i den betydningsløse kamp fik Vavro direkte rødt kort, da han lavede en svinsk tackling på Sparta Prags Lukas Haraslin. En besynderlig aktion fra FC København-stjernen, som ikke bliver mindre besynderlig af det faktum, at Haraslin er Vavros landsmand og holdkammerat på det slovakiske landshold.

Sparta Prag-spiller lægger ikke skjul på, at han blev noget forbavset over tackling fra Denis Vavro.

- Det er svært for mig at sige noget om. Folk må danne deres egen holdning. Efter kampen skrev han til mig for at høre, om jeg stadig var i omklædningsrummet. Jeg svarede ham, at han ikke behøvede foretage sig noget, fordi vi kender hinanden.

- Men det var meningsløst, og jeg havde slet ikke forventet det. Havde jeg ikke løftet mit ene ben, var det gået helt galt. Men vi må videre, siger Lukas Haraslin til tjekkiske medier.

Kampens dommer Ladislav Szikszay fortæller, at han ikke havde andet valg end at udvise Denis Vavro.

- Det var en tackling, som slet ikke hører hjemme i sådan en kamp. Jeg tøvede slet ikke med det røde kort, siger dommeren.

FC København måtte spille mere end en time i undertal mod Brian Priskes Sparta Prag-mandskab, der vandt testkampen på hjemmebane 1-0.

Efter opgøret fastslog FCK-træner Jacob Neestrup, at Denis Vavros udvisning ødelagde en stor del af gameplanen for opgøret - læs mere her.