• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

VB-træner forventer indkøb: Får et stærkere hold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub bliver forstærket denne sommer. Dels gennem unge spillere af egen avl og dels de tilgange, som kommer til udefra, lyder det fra cheftræneren.

Af Anders Dehn

Forventningens glæde af som bekendt den største. Og i Vejle går cheftræner Carit Falch rundt og glæder sig, for han forventer, at han råder over et stærkere hold, når sommeren er forbi, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Dels regner han med, at de unge spillere, som kommer op på førsteholdet fra ungdomsafdelingen, bliver bedre, og dels er det planen, at VB skal forstærkes med flere indkøb.

- Jeg vælger at se positivt på det. De spillere eksempel fra akademiet, som vi har inde nu, bliver dygtigere. Så når vi får nye tilgange, får vi et stærkere hold samtidig med, at de eksisterende spillere er blevet bedre. Jeg kigger meget ambitiøst ind i den nære fremtid, for jeg kan se, at vi vokser som hold dag for dag, siger Falch til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle spiller mandag aften sæsonens anden Superliga-kamp, når holdet gæster SønderjyskE. Her er den nyindkøbte græker Dimitris Emmanouilidis udtaget til kamptruppen. Læs optakten til det opgør her.

VB har i det hele taget, været aktive på transfermarkedet indtil videre. Klubben har hentet Manjrekar James i FC Midtjylland, Mouhamadou Drammeh i Stade de Reims, Kevin Custovic i Västerås SK), Salieu Drammeh i HIK), og Aleksey Chernov i FK Ufa.

Derudover har den vekslet German Onugkha lejeaftale til en permanent kontrakt, men sendt ham videre på leje hos Krylya Sovetov Samara hjemme i Rusland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020