Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub forlænger med kantspiller

Vejle Boldklub holder på den 26-årige kantspiller indtil sommeren 2022.

Lucas Jensen stod til at have kontraktudløb ved årsskiftet, men knap to uger før har parterne nu forlænget samarbejdet. Det oplyser Vejle Boldklub på sin hjemmeside lørdag eftermiddag.

Nu er den 26-årige kantspiller på kontrakt hos Superliga-oprykkerne indtil sommeren 2022. 

I denne sæson har Lucas Jensen døjet med et par skader, men Vejle Boldklub håber, at han kan spille en stor rolle i foråret, hvor klubben skal forsøge at undgå at rykke ud af Superligaen. 

- Lucas Jensen har leveret på et meget stabilt niveau, siden han kom til VB for snart 1½ år siden. Han var en væsentlig del af det hold, der indfriede målsætningen om en hurtig retur til 3F Superligaen i sidste sæson. Lucas Jensen bidrog med rutine og gennembrudsspil og leverede meget stabile præstationer i hele sæsonen, og siden har han vist os, at han også kan være med i 3F Superligaen.

- Lucas er med sine 26 år på vej ind i sin bedste fodboldalder, og vi tror, at der er et lag mere i ham. Han har fået et ukontinuerligt forløb hidtil i sæsonen på grund af et par mindre skader, men når han har været klar, har han vist, at han kan hjælpe holdet.

- Vi går en meget vigtig anden halvdel af sæsonen i møde, og vi har brug for spillere, der leverer stabile præstationer. Lucas Jensen er en spiller, der altid arbejder for holdets bedste, og vi ser frem til at have ham i VB i de kommende 1½ år, siger teknisk chef Jacob Krüger til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Selv melder kantspilleren sig også klar til efterårets sidste kamp mod Lyngby Boldklub samt forårssæsonen.

- Efteråret har været urytmisk for mig. Jeg kom godt i gang de første par kampe, men siden har jeg været generet af et par mindre skader. Nu er jeg ved at være helt klar igen og håber, at jeg kan hjælpe holdet i den sidste vigtige kamp op til julepausen. Jeg ser frem til januaropstarten og til det efterfølgende forår. Jeg er sikker på, at vi har kvaliteterne til at bygge videre på resultaterne i første halvdel af sæsonen, og jeg ser frem til at fortsætte i Vejle, siger Lucas Jensen.

Lucas Jensen kom til Vejle Boldklub i sommeren 2019 fra Vendsyssel FF. Han har også en fortid i Viborg FF, OB og Hobro IK.