Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub har brug for sejr: Det er en hård tid

Vejle Boldklub skal gerne tanke selvtillid i pokalturneringen, siger cheftræneren.

Vejle Boldklub møder tirsdag eftermiddag 1. divisionsholdet Hvidovre i pokalturneringen, og her skal Superliga-klubben meget gerne have en sejr. Sådan siger cheftræner Constatin Galca til Vejle Amts Folkeblad.

Superliga-oprykkerne har nemlig kun vundet en af deres seneste syv kampe - og den sejr kom i hus via en straffesparkskonkurrence mod Brabrand i pokalturneringen.

De seneste fire kampe er desuden endt i nederlag for vejlenserne, der er raslet ned i Superligaen-tabellen efter ren ellers god start, og de har brug for en sejr til at få lidt selvtillid tilbage i truppen, inden de snart skal på juleferie.

- Det er en hård tid for os alle. Sådan er det, når man spiller mange kampe uden at vinde, og vi skal vinde, så vi får noget selvtillid tilbage, siger cheftræner Constantin Gâlca til Vejle Amts Folkeblad.

Til tirsdagens kamp må Vejle Boldklub imidlertid undvære et par profiler. Hverken Mads Greve, Kevin Yamga, Tobias Mølgaard eller Allan Sousa er med i truppen som følge af enten skader eller karantæner. Saeid Ezatolahi er til gengæld med, men er ifølge avisen tvivlsom.

Efter tirsdagens pokalkamp skal Vejle møde Lyngby Boldklub i deres sidste Superliga-kamp i år. Den kamp spilles søndag.