18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub - Hvidovre IF

Vejle har vundet tre kampe i streg, og kan med endnu en af slagsen mod Hvidovre sikre overlevelse i Superligaen.

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 14:00
Spillested: Vejle Stadion
Dommer: Jens Maae
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
Vejle Boldklub:
Nu gynger det i Nørreskoven!

Efter 27 runder under Superligaens nedrykningsstreg har Vejle ramt sæsonens bedste resultatmæssige stime i 11. time, og er nu snublende nær overlevelse i den bedste danske række.

Onsdag tog Vejle imod Lyngby ovenpå to sejre i rap over henholdsvis OB og Viborg, og en pointdeler var derfor til at leve med i forhold til det store forkromede regnskab, men Prelec’ tropper snuppede altså alle tre point i hjemmekampen, og har nu bragt sig op på niendepladsen med fire point ned til OB under stregen.

Kampen leverede på alle bundbragsparametre med masser af fight, lange bolde, få chancer, og knap så pænt fodboldspil.

Mens stillingen fortsat var lige var det Vejle, som mest ihærdigt forsøgte at komme på måltavlen, og det endte med at bære frugt, da brølstærke Onugkha i anden halvleg scorede for sjette kamp i træk.

Igen leverede Vejle en disciplineret defensiv indsats, og for gud ved hvilken gang, diskede Nathan Trott op med afgørende redninger i målet.

Hvis Vejle som minimum bare matcher OB’s resultat hjemme mod Randers, kan overlevelsen blive en realitet mandag eftermiddag.

Yeni N’Gbakoto forventes igen ude med en skade.

Hvidovre IF:
Klubben fra den københavnske vestegn blev den første Superliga-nedrykker, da de i sidste weekend ‘kun’ fik 2-2 ude mod Randers.

Hvidovre har ellers haft lidt af en opblomstring i foråret, hvor de har taget pæne skridt frem, og isoleret set var resultatet mod Randers jo ganske flot.

Det var til gengæld bare alt for sent, at storkøbenhavnerne begyndte at røre på sig, og man kan ikke konkludere andet end, at det er helt fortjent, at de må tage turen ned i 1. division igen.

Om det var fordi, at håbet var endegyldigt slukket eller om der bare ikke er mere benzin i tanken er uvist, men torsdag leverede Hvidovre i hvert fald ikke en videre overbevisende præstation mod OB. I særdeleshed ikke i første halvleg.

Per Frandsens mandskab kom tidligt i anden halvleg bagud med 2-0, og selvom de formåede at bringe lidt spænding ind i opgøret med en 2-1 scoring 10 minutter før tid, var det ganske fortjent, at de tabte.

Der er ikke noget på spil for Hvidovre i sæsonens to sidste kampe, men mon ikke, at de trods alt knokler videre for at give fansene en sidste succesoplevelse af slutte Superliga-eventyret af på?

Hvidovre må undvære Nicolai Clausen og Marco Ramkilde, som sidder ude med skader.

Karantæner:
Vejle Boldklub: Ingen
Hvidovre IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Vejle Boldklub (3-4-3): Trott - Velkov, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Barry, Francois, Colina - Juwara, Onugkha, Emmanouilidis

Hvidovre IF (4-3-3): Djukic - Iljazovski, Olsen, Killerich, Nielsen - Jørgensen, Fredslund, Jakobsen - Qamili, Thomsen, Smed  

Dom:
Der er enormt meget på spil for Vejle søndag eftermiddag, hvor de endegyldigt kan sikre overlevelse i Superligaen. Faktisk kan den allerede være sikret, hvis OB taber hjemme mod Randers søndag.

Hjemmeholdet har kæmpe momentum efter tre sejre i streg, og mod Hvidovre, som endegyldigt er rykket ned, bør de gøre nok til at snuppe sejren, og mon ikke, at det bliver med en scoring fra brandvarme Onugkha?

2-0 til Vejle, som redder endnu en sæson i den bedste danske række.

Spilforslag:
German Onugkha scorer til odds 2.37 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.