18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub - Lyngby Boldklub

Vejle og Lyngby nærmer sig overlevelse i Superligaen efter to sejre hver i de to seneste runder. Får vi også en vinder onsdag aften?

Kampfakta:
Kampstart: Onsdag klokken 18:00
Spillested: Vejle Stadion
Dommer: Jonas Hansen
På TV: Ikke programsat endnu

Holdnyt:
Vejle Boldklub:
Der skulle gå hele 28 spillerunder før Vejle Boldklub for første gang i sæsonen bevægede sig op over Superligaens nedrykningsstreg, men det er de nok fløjtende ligeglade med i Nørreskoven, så længe at de bibeholder placeringen i sæsonens tre sidste runder.

Og det er der mere og mere, som tyder på, at de gør.

Mandag i sidste uge vandt Vejle det hæsblæsende bundbrag mod OB med 3-2, som bragte dem op over stregen, og i weekenden blev det endnu bedre, da de igen vandt. Denne gang med 2-1 ude over nedrykningsspillets tophold Viborg.

Endnu engang krævede det en kæmpe indsats af målmand Nathan Trott, som for gud ved hvilken gang, holdt vejlenserne inde i opgøret med den ene pragtredning efter den anden, og så er der altså sket noget med effektiviteten helt fremme.

For anden kamp i streg viste Musa Juwara og German Onugkha nemlig stor koldblodighed på de relativt få chancer, som Vejle tilspillede sig undervejs.

Nu ser det efterhånden rigtig lovende ud i forhold til overlevelse. Der er ni point tilbage at spille om, og aktuelt er der fire point ned til OB under stregen, som man i øvrigt er markant bedre end på målscore.

Redder Vejle skærene i den bedste danske række?

Yeni N’Gbakoto forventes fortsat ude med en skade.

Lyngby Boldklub:
David Nielsen-effekten udeblev til en start i Lyngby, som leverede den ene halvbekymrende præstation efter den anden i nedrykningsspillets første kampe.

Præcis som Vejle, har ‘’De Kongeblå’’ dog ramt formen på det helt rigtige tidspunkt i forhold til at sikre endnu en sæson i Superligaen.

Lyngby har nemlig fået fuldt udbytte ud af de to seneste kampe. Først med en 2-1 sejr over Randers efter en flot indsats, og et par gaver fra kronjyderne undervejs, og senest med endnu en 2-1 sejr i bundgyseren mod uhjælpelige OB.

Nordsjællænderne kom ellers hurtigt bagud i Odense, men der gik ikke længe før den brandvarme Superliga-topscorer Andri Gudjohnsen sørgede for udligningen, og allerede inden pausen bragte Lyngby sig foran med en scoring fra Magnusson, som blev den sidste i opgøret.

David Nielsen og co. er nu uhyre tæt på at sikre overlevelse i den bedste danske række med hele seks point ned til OB inden sæsonens sidste tre kampe. Ja faktisk kan et enkelt point her være nok, hvis fynboerne taber deres udekamp mod Hvidovre.

Magnus Riisgaard Jensen er ude resten af sæsonen, mens David Jensen, Gustav Fraulo, Enock Otoo, Parfait Bizoza, Rezan Corlu og Gustav Mortensen ikke var med i truppen senest.

Karantæner:
Vejle Boldklub: Ingen
Lyngby Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Vejle Boldklub (3-4-3): Trott - Velkov, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Barry, Francois, Colina - Kirkegaard, Onugkha, Juwara

Lyngby Boldklub (3-5-2): Storch - Gregor, Bjelland, Lissens - Storm, Rømer, Winther, Magnusson, Finnsson - Gudjohnsen, Amon 

Dom:
En sejr vil selvfølgelig altid være at foretrække, men nogle gange giver en pointdeler også rigtig god mening.

Som OB tager sig ud for tiden, er det ikke givet, at fynboerne bare tager til Hvidovre og vinder. Derfor kan en uafgjort her mellem Vejle og Lyngby meget vel være nok til som minimum at holde forspringet til nedrykningsstregen.

I forvejen er det ikke meget, som adskiller Vejle og Lyngby, som i to af sæsonens tre indbyrdes opgør har delt i porten.

1-1 på Vejle Stadion.

Spilforslag:
Uafgjort til odds 3.40 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.