Vejle Boldklub sender Hobro IK ud af pokalturneringen

Hobro er færdige i pokalturneringen for i år, efter at de tabte til Vejle Boldklub onsdag aften.

Vejle Boldklub sendte onsdag aften Hobro IK ud af Sydbank Pokalen efter en 3-0-sejr.

Superliga-oprykkerne kom til kampen med vind i sejlene, efter at de har vundet to af deres seneste tre kampe i Superligaen, og de udnyttede også kampen til at give debut til sommerindkøbene Kevin Yamga og Alexander Brunst.

Selvom vejlenserne havde roteret lidt i troppen, kom de foran midtvejs i første halvleg. Raphael Dwamena sendte et fladt indlæg ind i feltet, hvor Diego Montiel stod godt placeret og sendte bolden i kassen.

Den føring holdt til pausen, og i anden halvleg fik Diego Montiel scoret sit andet mål i kampen, da han fra midt i feltet kunne sparke kuglen i mål.

Sejren blev slået endegyldigt fast knap tyve minutter før tid på mål af indskiftede Leonel Montano, som scorede til 3-0 med et skud fra kanten af feltet.

Vejle Boldklub snuppede dermed billetten til den næste runde af pokalturneringen, mens Hobro IK er færdige i turneringen for denne gang.