Vejle-træner sender en haglbyge af kritik mod sine spillere
Foto: Getty Images
Superliga

Vejle-træner sender en haglbyge af kritik mod sine spillere

Constantin Galca var langt fra glad for indsatsen fra sine spillere i nederlaget mod Randers.

Fredag løb Vejle ind i klubbens fjerde nederlag i træk i Superligaen, da de tabte med 1-3 til Randers. Her var det et opgør, hvor oprykkerne dog var foran med 1-0 efter første halvleg, men det kunne vejlensernes cheftræner Constantin Galca ikke bruge til noget.

Det fortæller han i et interview på Vejles hjemmeside, hvor han først og fremmest minder om, at en kamp varer 90 minutter. Dernæst sender han en byge af kritik mod sit mandskab efter nederlaget.

Læs også:Superliga-spiller beskyldte reporter for at lyve: Det er useriøst

- Det er igen disse fejl, der bliver vores skæbne. Vi står ikke kompakte nok over for deres lange bolde og savner fokus. Vi mister markeringerne, og så laver vi bare for mange straffespark, siger han og fortsætter:

- Og så er vi for skrøbelige – efter Randers’ udligning mister vi organisationen. Det er hårde tider lige nu – vi forsøger hver kamp at vende situationen, men det vil ikke rigtig lykkes, lyder det fra Constantin Galca.

Læs også:Tv-boss kritiserer konkurrent og Superliga-spiller: Det er en vildfarelse

På tirsdag skal Vejle allerede i kamp igen, hvor Hvidovre venter i pokalturneringen, og her håber Vejle-træneren på, at man kan få lidt af selvtilliden tilbage, inden vinterpausen rammer truppen.

- Men det bliver en vanskelig kamp. Hvidovre har rigtig dygtige spillere, og de rider på en bølge i øjeblikket, fortæller Galca.

Den sidste Superliga-kamp inden nytår for Vejles vedkommende er mod Lyngby på udebane.

Læs også:- Kan sagtens se mig selv fortsætte i Vejle efter denne sæson

Læs også:Bemærkelsesværdig jubelscene: Derfor gjorde Rømer sådan

Læs også:Rystet Vejle-anfører: Der er helt sikkert noget galt mentalt