• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Afgørende for Falk-forlængelse: Kan gå tæt på ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Kvist fastslår, at hans personlige relation til Rasmus Falk spillede en stor rolle, da fynboen valgte at forlænge sin kontrakt med FC København.

Af Ole Hoffskov

William Kvist har været holdkammerat med en stor del af spillerne i FC København. Han var sågar deres anfører på banen.

Nu er han deres chef udenfor kridtstregerne.

Siden Ståle Solbakkens fyring 10. oktober sidste år har William Kvist været sportslig leder i FC København, og den tjans beholder han frem til 1. april, hvor Peter Christiansen tiltræder som sportsdirektør, og Kvist igen kan koncentrere sig fuldt ud om sin rolle i bestyrelsen.

William Kvist har uundgåeligt et tæt forhold til mange af FCK-spillerne, og det, mener han, kan være en fordel - som da Rasmus Falk i december forlængede sin kontrakt frem til 2025.

- Jeg tror ikke, vi havde fået forlænget med Falk, hvis ikke jeg havde været der. Jeg kender ham rigtig godt, og jeg kan gå tæt på ham. I og med vi har talt sammen mange gange før, ved jeg også, hvad det er, der kan røre sig, og han ved også, at når jeg kommer med et ærligt svar, så er det sådan, det kan være, siger William Kvist i Købmændenes Klub på Discovery+.

Hør mere fra William Kvist i videoen i toppen af artiklen. Foruden Kvist deltager en anden tidligere FC København-boss, Niels-Christian Holmstrøm. 

Hvis man spørger Lars Seier Christensen, der ejer 22,5 procent af aktierne i Parken Sport & Entertainment, har FCK-fansene grund til at takke William Kvist - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus