• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Viaplay forklarer vild prisstigning: Meget er sket

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

Nent Group forklarer over for Ekstra Bladet, hvorfor man skruer prisen på Viaplay op.

Af Victor Risager

Mange følger alverdens sport på Viaplay, og det er tirsdag blevet markant dyrere, efter at prisen på det såkaldte Total-abonnement er blevet hævet fra 339 kroner til 449 kroner om måneder. Det har Nemt Group, der står bag streamingtjenesten, meddelt tirsdag.

Det er en markant stigning, og over for Ekstra Bladet forklarer Nent Group, hvorfor prisen er steget med mere end 100 kroner om måneden.

- Vi anerkender, at vi hæver priserne signifikant, men meget er sket, siden vi justerede prisen sidst. I Danmark har vi øget vores Film & Serier-indholdskartotek med mere end 2000 titler og 6000 timers indhold, samt vi planlægger at lancere yderligere 40 eksklusive Viaplay Originals her i 2021. 

- Derudover udbød vi i løbet af 2020 mere end 7000 live sportsudsendelser og over 14000 timers sport i vores Total-pakke, lyder det fra Mette Barnes fra Nent Group i et skriftligt svar til avisen og tilføjer, at de nu justerer, så prisen og udbuddet “stemmer overens”.

På Viaplay kan man blandt andet følge den danske Superliga, den engelske Premier League samt Champions League, mens det også er muligt at se andre sportsgrene på streamingtjenesten.

Tipsbladet.dk har sat årets første udgave af månedens hold i Superligaen, og her kan du se, hvilke 11 spillere har imponeret nok i februar til at få en plads på holdet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus