Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg FF køber Isak Jensen

Viborg FF henter Isak Jensen på en permanent aftale.

Viborg FF's store drøm er gået i opfyldelse.

Allerede for en måned siden gjorde klubbens sportschef Mads Agesen det klart i et interview med Tipsbladet, at han gerne ville købe offensivspilleren Isak Jensen, der i denne sæson har været udlejet til Viborg fra St. Louis City, og det er netop, hvad der nu er sket.

Lørdag oplyser den jyske Superliga-klub, at Isak Jensen har underskrevet en tre-årig aftale og dermed bliver permanent Viborg-spiller.

-  Det er jo en fantastisk historie med Isak, der er en ung spiller, som vi tog ind i vores miljø sidste sommer. Gennem hårdt arbejde på træningsbanen har han gjort sig fortjent til at spille, og så har han med mange gode præstationer i både kamp og til træning formået at tage den ene af kantpositionerne og gøre den til sin, siger Mads Agesen og tilføjer:

- Det er rigtig stærkt gået af Isak, og det skal han have stor cadeau for. Det er også stærkt gået af alle omkring ham i staben, som også skal have stor kredit for, at vi sammen er lykkedes med at flytte Isak op på det flotte niveau, han har vist gennem sæsonen.

- Isak har i denne sæson fået sit gennembrud i Viborg FF og i 3F Superligaen, så jeg er naturligvis rigtig glad for, at vi er lykkedes med at lave en længerevarende aftale med Isak. Vi har været på en fantastisk rejse sammen gennem det seneste år, og jeg er både glad og stolt over, at Isak også fremadrettet ser sig selv være en del af den rejse, så vi sammen kan løfte os endnu mere.

20-årige Isak Jensen er inden lørdagens opgør mod OB noteret for syv mål og tre oplæg i 28 kampe for Viborg FF. Sæsonen har også budt på debut på det danske U21-landshold.