• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Christian Fomsgaard Jensen

Viborg forlænger med Jeppe Grønning

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jeppe Grønning har været en fast figur på Viborg-holdet, og nu forlænger han også til 2019

Af Christian Fomsgaard Jensen

Jeppe Grønning har været en del af Viborgs hold siden han skiftede fra FC Fyn i 2012, hvis man ser bort fra et halvt års lån til Hobro. Nu har midtbaneslideren forlænget sin kontrakt frem til 2019.

- Jeg er rigtig glad og stolt over at forlænge med VFF. Det er blevet min klub, og selvom jeg ikke er født her, så ser jeg også Viborg som min by. Jeg har været her i en del år efterhånden, og jeg glæder mig til at fortsætte her, siger han til vff.dk

Læs også: Heerenveen henter Viborg-talent

- Jeg er helt overbevist om, at vi nok skal få vendt den periode, vi er inde i lige nu, og det er jeg klar til at kæmpe for, så vi kan komme på rette spor igen.

I Viborg er man også glade for at forlænge med en spiller, som bliver betragtet som en kulturbærer, der har spillet over 100 førsteholdskampe for klubben.

- Vi er rigtig glade for Jeppe, som efterhånden er en kulturbærer i klubben. Han er en vigtig spiller for os både på og udenfor banen, og han repræsenterer de værdier, som vi gerne vil stå for. Han er topprofessionel, ydmyg og så besidder han et stort fighterhjerte, som både vi og vores fans sætter stor pris på, siger Viborgs direktør, Morten Jensen.

- Vi håber, at han i den næste periode kan tage endnu et skridt op og blive en endnu mere dominerende spiller for os, afslutter direktøren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020