• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

VIDEO: Han er FCN's bedste udlænding nogensinde

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

SERIE: Tipsbladet finder de bedste 11 Superliga-udlændinge i 16 af dansk fodbolds største klubber. Og her skal vi have kåret, hvem der er FC Nordsjællands bedste.

Af Jacob Quvang

Mange dygtige udenlandske spillere har repræsenteret FC Nordsjælland i klubbens relativt unge historie, og særligt i de senere år er flere af dem blevet solgt til udlandet for store beløb. 

Det er en del af FC Nordsjællands forretningsstrategi, og det er blantdt andet derfor, at klubben ofte er velbesøgt af talentspejdere fra andre klubber. 

For eksempel var Stanislav Lobotka en fremragende midtbanespiller, som var noget nær umulig at pille bolden fra. Joshua John brændte også Superligaen af i en kort periode, da han kom til, og så var Heath Pearce en dygtig venstre back gennem to et halvt år. 

Men ingen af dem er FC Nordsjællands bedste udenlandske spiller nogensinde. Vi har valgt at pege på en spiller, hvis topniveau ingen i den danske Superliga kunne matche. Han brænder i dag græsset af i fransk fodbold og er i toppen af diverse driblestatistikker i europæisk topfodbold. 

Se hvem i videoen øverst. 

FC Nordsjællands drømmehold bestående af udlændinge ser således ud: Begrundelsen for de enkelte spillere kan læses her: