• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vild drejning: Storklub ind i kampen om Wass

Foto: Getty Images

En stor mulighed kan opstå for Daniel Wass i dette transfervindue.

Af Ole Hoffskov

Daniel Wass har kontraktudløb i Valencia efter denne sæson, og på Københavns vestegn går mange Brøndby-fans lige nu rundt og krydser fingre for, at den danske landsholdsspiller snart vender hjem.

Nu kan der imidlertid opstå en mulighed for Daniel Wass, som han kan få meget svært ved at sige nej til.

Ifølge Eldesmarque har Atletico Madrid kastet deres kærlighed på danskeren, og der kan være et bud på vej til Valencia fra den spanske hovedstad.

Atletico Madrid har solgt Kieran Trippier til Newcastle United, og det betyder, at Diego Simeone er på jagt efter en ny spiller til højre kant. I den forbindelse står Daniel Wass angiveligt meget højt på listen.

Det hører dog med til historien, at 32-årige Daniel Wass nærmest aldrig spiller på kanten for Valencia. Her bliver han brugt som central midtbane, men han har spillet mange kampe i karrieren ude på fløjen, så helt fremmed for ham er det bestemt ikke. 

Nordi Mukiele, Cesar Azpilicueta, Nelson Semedo og Zeki Celic skal også være på blokken i Atletico Madrid, men det taler til Daniel Wass' fordel, at han er alsidig, og at han har et indgående kendskab til den spanske liga, skriver Eldesmarque.